Om oss

Drycks.se är en one-stop-shop som startades i Stockholm 2014, sedan dess har Drycks vuxit snabbt och blivit en mycket välkänd onlineleverantör till många av Sveriges alla Restauranger och arbetsplatser! Vårt sortiment består huvudsakligen av dryck från små och medelstora producenter och innehåller bland annat några av världens absolut högst rankade dryckesutvecklare.

Vi är en passionerad och kunnig dryckesfamilj som gör allt i vår makt för att förändra branschen och tillgodose folkets efterfrågan på god dryck. Vi gör det enklare och roligare för våra kunder genom att ge de kreativ frihet att själva få välja från Sveriges största utbud av dryck. Vår e-handel och innovativa logistiklösning skapar en bekväm och effektiv köpupplevelse utöver det vanliga.

Oavsett vem du är (ett caféhotellrestaurang, bar eller kontor/arbetsplats) ska dryck vara en upplevelse. Vi på Drycks.se bryr oss helt enkelt om vad du har i glaset!

Vill du veta vad vi har för oss, besök oss gärna på Facebook eller Instagram.

 

Är du producent eller importör och vill veta mer om Drycks?

Kontakta då Sofie Ohlsén på sofie@drycks.se

 

Bli medlem helt kostnadsfritt

Företagsuppgifter

Leveransuppgifter

Klart!

Format: 10 siffror med bindesstreck


Denna mailadress finns redan!
Klicka på knappen för att logga in

Logga in

Fakturauppgifter


LeveransuppgifterHar du redan ett konto? Logga in här

Glömt lösenord

Fyll i din e-post nedan så får du ett mail med ett nytt lösenord

Har du redan ett konto? Logga in här

Är du 20 år eller äldre?

Sidan innehåller bla information om alkoholhaltiga drycker och vänder sig till företag. För inköp och besök måste du vara 20 år eller äldre. Genom att bekräfta din ålder godkänner du även användandet av cookies på drycks.se

Jag är över 20 år Jag är under 20 år